Zilliqa verwachting

De Zilliqa (ZIL) koers staat op dit moment op . In de afgelopen 24 uur is de prijs van Zilliqa met 2.287% gewijzigd. Zilliqa is een grote speler binnen de cryptocurrency markt en staat op dit moment op de 84e plek!

Ons favoriete platform om Zilliqa te kopen is Bitvavo!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Zilliqa de komende jaren een sterke positie zal behouden binnen de cryptocurreny markt en daarom gaan we in dit artikel in op: wat is Zilliqa, wat is de koersverwachting van Zilliqa, Zilliqa prijsanalyse, hoe investeren wij en Zilliqa nieuws.

Wat is Zilliqa? 

Zilliqa wil een infrastructuur bouwen voor Open Finance in opkomende markten, waardoor de liquiditeit en efficiëntie van deze markten zal verbeteren. Dit zal investeerders een transparantere en veiligere manier bieden om deel te nemen aan deze economieën, terwijl er ook een efficiënte infrastructuur wordt gebouwd die meer participatie en innovatie van kleine bedrijven mogelijk maakt.

Wat is de koersverwachting van Zilliqa | 2022-2027

Zilliqa (ZIL) is een veelbelovende cryptocurrency die zich de afgelopen tijd flink heeft ontwikkeld en hierdoor veel waarde levert aan de gehele crypto markt. Zilliqa heeft een groeiende community die achter het project staat en ook erg betrokken is bij de ontwikkeling van het project. Daarnaast werkt het team van developers hard aan nieuwe ontwikkelingen, om het project in de top cryptocurrencies te houden.

De crypto markt is ten opzichte van de aandelenmarkt erg klein en heeft hierdoor potentie om in een kortere tijd procentueel hard te groeien. Zoals alle investeringen risico’s met zich meebrengen, is dit ook het geval met investeren in de crypto markt. De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen. Het is bij het investeren in cryptocurrency dus ook belangrijk om naar een langere periode te kijken. Veel investeerders kijken bijvoorbeeld naar een periode van vijf jaar.

Het doen van een uitspraak over de verwachting van Zilliqa in de toekomst is niet met 100% zekerheid te zeggen, maar door de toekomstplannen, nieuwe partnerships en gerealiseerde ontwikkelingen is de verwachting dat Zilliqa veel potentie heeft om nog te groeien!

In de onderstaande grafiek is de prijs van Zilliqa te zien over een periode van 30 dagen. Door op “ALL” te klikken is het verloop van de Zilliqa prijs te zien vanaf de start van het project tot de huidige prijs.

Zilliqa prijsanalyse

Naast het in de gaten houden van nieuws maken wij gebruik van technische analyses. In deze technische analyses zijn we opzoek naar support en resistance levels, om de ideale koop en verkoop posities te bepalen. Voor het analyseren van Zilliqa (ZIL) en andere cryptocurrency maken wij gebruik van Tradingview.

In de onderstaande technische analyse is de dagelijkse analyse van Zilliqa te zien. Deze analyse is gebaseerd op meer dan 25 factoren en geeft een indicatie, wat de prijs van Zilliqa mogelijk kan gaan doen.

Voor de beste indicatie maak gebruik van meerdere timeframes!

Hoe investeren wij?

Zelf investeren wij maandelijks een standaard bedrag (Dollar Cost Average) in de crypto markt. Dit zorgt ervoor dat we over een langere periode een mooie gemiddelde aankoopprijs hebben over onze crypto investeringen en hiermee het risico spreiden.

Helaas kopen we soms iets te duur in, maar gelukkig door maandelijks een standaard bedrag aan te houden kopen wij op dit moment lager in dan onze gemiddelde aankoopprijs!

Waar Zilliqa kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

Klaar om te investeren in cryptocurrency?

Bekijk dan Bitvavo en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Zilliqa nieuws

Het vinden van betrouwbare nieuwsbronnen kan lastig zijn en daarom hebben wij dit onderzoek al voor jou gedaan! Op het officiële Zilliqa Twitteraccount worden dagelijks updates gegeven. Op de Zilliqa website kan alles gevonden worden omtrent de toekomstvisie van Zilliqa en op de Reddit pagina praat de community over nieuwe Zilliqa projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.