VeChain verwachting – Gaat de VET koers stijgen in 2023?

Als je geïnteresseerd bent in cryptomunten, heb je waarschijnlijk gehoord van VeChain, een gedecentraliseerd blockchain platform dat is ontworpen om de supply chain van bedrijven te verbeteren en fraude te verminderen.

In dit artikel maken we een uitgebreide analyse over de VeChain verwachting op de korte en lange termijn. Hierbij zullen we alle factoren die van invloed zijn op de koers van VeChain onder de loep nemen.

VeChain verwachting korte termijn

Laten we beginnen met de VeChain verwachting op korte termijn. Hierbij maken we gebruik van een technische analyse, waarbij grafieken en historische prijsgegevens gebruikt worden om toekomstige prijsbewegingen te voorspellen.

Kun je niet wachten op ons antwoord over de VeChain verwachting op de korte termijn? Wij verwachten dat VeChain gaat: Stijgen!

Lees hieronder verder waarom VeChain gaat stijgen.

Technische analyse VeChain

Technische analyse is een veelgebruikte methode om verwachtingen voor de korte termijn van VeChain te maken. Het gaat hierbij om het analyseren van grafieken en historische prijsgegevens om toekomstige bewegingen van de prijs van VeChain te voorspellen. 

Voor onze technische analyse maken we gebruik van de wekelijkse grafiek. Door de wekelijkse grafiek onder de loep te nemen kunnen we gemakkelijk de trend van VeChain bepalen en hiermee inspelen op prijsbewegingen op de korte termijn.

Hieronder volgt onze VeChain verwachting op korte termijn. De analyse is uitgevoerd op 17 februari 2023.

Wekelijkse grafiek

In de onderstaande afbeelding is de technische analyse van VeChain op de wekelijkse grafiek te zien. We zien dat VeChain de afgelopen tijd in een downtrend heeft gezeten. Dit is te zien aan de twee break of structures (BOS). Op dit moment zit VechChain in een uptrend doordat het een change of charachter (CoCH) heeft gemaakt. We zien een mooie prijsstijging de afgelopen weken, maar dit heeft wel een imbalance en liquidity achter zich gelaten. We verwachten dat VeChain de komende weken nog iets zal stijgen, vervolgens liquidity zal pakken en wellicht zelfs helemaal terug zakt naar de imbalance. Hierna zal VeChain zijn weg omhoog vervolgen.

Vechain verwachting korte termijn

Meer leren over technische analyse?

De Crypto en Trading Academy zorgt ervoor dat je alle handvatten krijgt om technische analyse en traden gemakkelijk te begrijpen. Een inspirerende omgeving is de #1 lifehack voor groei! Met meer dan 2000+ actieve leden is de MoneyTalks community dé plek voor financiële groei. 

Lees hier meer over de Crypto en Trading Academy!

VeChain verwachting vandaag

Om te weten wat de koers van VeChain vandaag gaat doen kun je gebruik maken van de onderstaande technische analyse van Tradingview. Deze analyse is gebaseerd op basis van 26 verschillende indicatoren die samenwerken om te bepalen of het een goed moment is om vandaag VeChain te kopen of niet.

Tip! Maak gebruik van verschillende timeframes.

Waar kun je vandaag het goedkoopst VeChain kopen?

Bij het kopen van VeChain is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

De goedkoopste aanbieder is vandaag Bitvavo! Profiteer vandaag nog van de actie en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

VeChain verwachting lange termijn

Naast een korte termijn verwachting is er natuurlijk ook een lange termijn verwachting. Waar zal de koers van VeChain op de lange termijn heen gaan? Als we het hebben over de lange termijn, dan spreken we al snel over een paar jaar. Door te investeren op de lange termijn bespaar je ontzettend veel tijd en stress! Je hoeft namelijk niet elke dag met de VeChain koers bezig te zijn.

Het maken van een koers verwachting is nooit 100% accuraat en daarom nemen wij de VeChain koers verwachtingen van verschillende crypto experts (coinpriceforecast en priceprediction) mee in onze berekeningen.

Bekijk hieronder de VeChain verwachting voor de komende jaren!

VeChain verwachting 2023

De koers van VeChain zal naar verwachting schommelen tussen $0.035 en $0.041 eind 2023. 

VeChain verwachting 2024

De koers van VeChain zal naar verwachting schommelen tussen $0.052 en $0.060 in 2024. 

VeChain verwachting 2025

De koers van VeChain zal naar verwachting schommelen tussen $0.074 en $0.089 in 2025. 

VeChain verwachting 2030

De koers van VeChain zal naar verwachting schommelen tussen $0.46 en $0.55 in 2030. 

Welke factoren beïnvloeden de VeChain verwachting

VeChain is een cryptocurrency die sterk in populariteit groeit. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de koers verwachtingen voor de komende jaren, maar er zijn veel factoren die deze verwachtingen kunnen beïnvloeden.

Hieronder bespreken we de factoren die de VeChain verwachting beïnvloeden.

Wet- en regelgeving

Een van de belangrijkste factoren die de toekomst van VeChain en andere cryptomunten beïnvloeden, is de wet- en regelgeving rondom deze nieuwe digitale munt. Overheden en centrale banken wereldwijd zijn zich aan het oriënteren over hoe ze cryptocurrencies kunnen reguleren. Sommige landen hebben regels ingesteld voor crypto activiteiten, terwijl andere landen nog aan het onderzoeken zijn of crypto een toegevoegde waarde kan zijn voor hun economie en samenleving. Landen zien namelijk veel potentie achter de technologie van crypto.

Het is belangrijk om te weten dat wet- en regelgeving de adoptie en groei van VeChain en andere cryptocurrencies kan bevorderen, maar ook beperken. 

Technologische ontwikkelingen

Naast wet- en regelgeving spelen technologische ontwikkelingen een belangrijke rol in de verwachtingen voor VeChain.

De technologie achter VeChain is nog in ontwikkeling en er zijn regelmatig updates en verbeteringen. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen en te begrijpen hoe ze de toekomst van VeChain kunnen beïnvloeden. Kijk altijd goed naar de ontwikkelingen die eraan zitten te komen voor VeChain en of het team in staat is om deze ontwikkelingen te realiseren.

Competitie

Er zijn steeds meer cryptocurrencies en blockchain projecten die concurrenten zijn van VeChain. Het is belangrijk om te weten welke projecten concurrenten zijn en hoe zij zich ontwikkelen, omdat dit de verwachtingen voor VeChain beïnvloedt. Als een concurrent snellere technologieën ontwikkelt of meer adoptie krijgt, kan dit de verwachtingen voor VeChain negatief beïnvloeden. Aan de andere kant, als VeChain zijn technologie blijft verbeteren en meer adoptie krijgt, zal dit de verwachtingen voor VeChain positief beïnvloeden.

Markttrends

Tot slot kunnen ook algemene markttrends en de economie de verwachtingen voor VeChain beïnvloeden. De crypto markt is nauw verbonden met de wereldwijde economie en investeerders moeten rekening houden met economische ontwikkelingen, zoals rentetarieven en inflatie.

Waar kun je vandaag het goedkoopst VeChain kopen?

Bij het kopen van VeChain is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

De goedkoopste aanbieder is vandaag Bitvavo! Profiteer vandaag nog van de actie en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Conclusie

Op de korte termijn verwachten we een stijging voor VeChain. Echter als we kijken naar de lange termijn verwachtingen van de experts, dan ziet de toekomst er goed uit en komt er een flinke stijging aan voor VeChain. Of het nu gaat om wet- en regelgeving, technologische ontwikkelingen of markttrends, elke factor kan op zijn eigen manier invloed hebben op de verwachting en koers van VeChain. Het is belangrijk om deze factoren in de gaten te houden en te begrijpen hoe zij de verwachtingen voor VeChain beïnvloeden.

Bekijk ook onze andere crypto koers verwachtingen!

Let op! Dit is geen financieel advies