Theta Network Kopen

Lees alles over het kopen van Theta Network

Beginnen met investeren in crypto lijkt misschien moeilijk, maar na het lezen van deze Theta Network kopen gids weet je precies hoe je binnen 5 minuten Theta Network kunt kopen, koop je nooit meer tegen een te hoge prijs én is je crypto altijd veilig!

Hoe koop je Theta Network?

Er zijn verschillende manieren om Theta Network te kopen in Nederland of België. De beste manier is via een handelsplatform. Het is hierbij belangrijk om een betrouwbaar handelsplatform te kiezen, waar je tegen de beste prijs Theta Network kunt kopen.

Het kopen van Theta Network doe je door geld te storten op een handelsplatform, waarbij je vervolgens tegen de huidige wisselkoers je euro’s voor Theta Network kunt inwisselen. Het handelsplatform verdient over elke transactie een kleine commissie.

Bekijk het overzicht hieronder voor de beste handelsplatformen van Nederland!

Veilig en vertrouwd Theta Network kopen

Bitvavo

Koop gemakkelijk en snel Theta Network via iDEAL en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Bitonic

Zonder account gemakkelijk en snel Bitcoin kopen via iDEAL!

Litebit

Gemakkelijk en snel meer dan 70+ verschillende cryptocurrency kopen!

Hoe koop ik Theta Network? - Bitvavo gids 2022

Er zijn verschillende manieren om Theta Network te kopen, maar voor beginnende crypto investeerders is Bitvavo de beste keuze! Het is niet alleen de goedkoopste plek om Theta Network te kopen, maar ook een plek om je Theta Network veilig te houden.

Lees verder om binnen 5 minuten je eerste Theta Network te kopen via Bitvavo!

Stap 1: Registreer een account

Begin met het registreren van een account via de onderstaande link en ontvang de tijdelijke welkomstbonus! 

Vul je gegevens in zoals deze ook op je bankrekening en identiteitsbewijs staan opgegeven. Bij het invullen van je wachtwoord is het belangrijk dat dit een uniek en sterk wachtwoord is.

Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail en is je account aangemaakt.

Bitcoin kopen

Stap 2: Beveilig je account

Het is belangrijk om je account te beveiligen en hier helpt Bitvavo dan ook graag bij. Voordat je gebruik kunt maken van het dashboard en Theta Network kunt kopen, moet je een apparaat, zoals een laptop of telefoon bevestigen.

bitvavo apparaat bevestigen

De laatste stap die je kunt nemen om je account nog beter te beveiligen is gebruik te maken van Twee Factor Authenticatie (2FA). Eenmaal ingelogd op je Bitvavo account ga je naar “Veiligheid” en klik je op Twee Factor Authenticatie inschakelen. Als je 2FA is ingeschakeld is je account helemaal beveiligd!

Bitvavo veiligheid

Stap 3: Theta Network kopen

Het kopen van Theta Network is de laatste stap en gelijk de makkelijkste. Ga naar je Bitvavo dashboard en klik op de blauwe knop “storten”. Hier kun je gemakkelijk een storting doen via iDEAL. Na de storting zie je het bedrag gelijk in je dashboard verschijnen en kun je Theta Network kopen!