Terra verwachting

De Terra koers staat op dit moment op 2.44 USD. In de afgelopen 24 uur is de prijs van Terra met -3.046% gewijzigd. Terra is een grote speler binnen de cryptocurrency markt en staat op dit moment op de 103e plek!

Ons favoriete platform om Terra te kopen is Bitvavo!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Terra de komende jaren een sterke positie zal behouden binnen de cryptocurreny markt en daarom gaan we in dit artikel in op: wat is Terra, wat is de koersverwachting van Terra, Terra prijsanalyse, hoe investeren wij en Terra nieuws.

Wat is Terra? 

In januari 2018 lanceerde Terra Classic zijn blockchainplatform met als doel de stabiliteit en brede adoptie van fiatvaluta’s te combineren met de censuurbestendigheid van Bitcoin. In april 2019 bracht Terra Classic zijn stablecoin UST uit die gekoppeld was aan de Amerikaanse dollar. 

LUNC is een token op de Terra blockchain dat door UST werd gedekt. Deze crashte in mei 2022, waardoor LUNA devalueerde tot vrijwel nul. Dit leidde tot de lancering van een nieuwe chain: Terra 2.0. 

De Terra blockchain is beveiligd met een proof-of-stake consensus algoritme gebaseerd op Tendermint, waarbij LUNA token houders hun tokens staken om transacties te valideren, waarbij ze beloningen ontvangen in verhouding tot de hoeveelheid LUNA die is ingezet. Dit is bedoeld om de belangen van de validators op één lijn te brengen met het lange-termijn succes van het Terra ecosysteem.

Wat is de koersverwachting van Terra | 2022-2027

Terra is een veelbelovende cryptocurrency die zich de afgelopen tijd flink heeft ontwikkeld en hierdoor veel waarde levert aan de gehele crypto markt. Terra heeft een groeiende community die achter het project staat en ook erg betrokken is bij de ontwikkeling van het project. Daarnaast werkt het team van developers hard aan nieuwe ontwikkelingen, om het project in de top cryptocurrencies te houden.

De crypto markt is ten opzichte van de aandelenmarkt erg klein en heeft hierdoor potentie om in een kortere tijd procentueel hard te groeien. Zoals alle investeringen risico’s met zich meebrengen, is dit ook het geval met investeren in de crypto markt. De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen. Het is bij het investeren in cryptocurrency dus ook belangrijk om naar een langere periode te kijken. Veel investeerders kijken bijvoorbeeld naar een periode van vijf jaar.

Het doen van een uitspraak over de verwachting van Terra in de toekomst is niet met 100% zekerheid te zeggen, maar door de toekomstplannen, nieuwe partnerships en gerealiseerde ontwikkelingen is de verwachting dat Terra veel potentie heeft om nog te groeien!

In de onderstaande grafiek is de prijs van Terra te zien over een periode van 30 dagen. Door op “ALL” te klikken is het verloop van de Terra prijs te zien vanaf de start van het project tot de huidige prijs.

Terra prijsanalyse

Naast het in de gaten houden van nieuws maken wij gebruik van technische analyses. In deze technische analyses zijn we opzoek naar support en resistance levels, om de ideale koop en verkoop posities te bepalen. Voor het analyseren van Terra en andere cryptocurrency maken wij gebruik van Tradingview.

In de onderstaande technische analyse is de dagelijkse analyse van Terra te zien. Deze analyse is gebaseerd op meer dan 25 factoren en geeft een indicatie, wat de prijs van Terra mogelijk kan gaan doen.

Voor de beste indicatie maak gebruik van meerdere timeframes!

Hoe investeren wij?

Zelf investeren wij maandelijks een standaard bedrag (Dollar Cost Average) in de crypto markt. Dit zorgt ervoor dat we over een langere periode een mooie gemiddelde aankoopprijs hebben over onze crypto investeringen en hiermee het risico spreiden.

Helaas kopen we soms iets te duur in, maar gelukkig door maandelijks een standaard bedrag aan te houden kopen wij op dit moment lager in dan onze gemiddelde aankoopprijs!

Waar Terra kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

Klaar om te investeren in cryptocurrency?

Bekijk dan Bitvavo en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Terra nieuws

Het vinden van betrouwbare nieuwsbronnen kan lastig zijn en daarom hebben wij dit onderzoek al voor jou gedaan! Op het officiële Terra Twitteraccount worden dagelijks updates gegeven. Op de Terra website kan alles gevonden worden omtrent de toekomstvisie van Terra en op de Reddit pagina praat de community over nieuwe Terra projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.