Terra Luna verwachting – Gaat de koers stijgen in 2022?

Het is je vast niet ontgaan dat Terra Luna Classic een enorme drop heeft gemaakt. Toch is het wellicht de moeite waard om vertrouwen te hebben in dit project. Het is op dit moment volledig in handen van de community en iedereen die vertrouwen heeft in het project. Op dit moment is de marketcap zelfs groter dan Terra 2.0! Wij nemen je in dit artikel mee in de korte en lange termijn verwachting van Terra Luna.

Terra Luna verwachting korte termijn

Om een goede Terra Luna verwachting te maken op de korte termijn, is het essentieel om een top down analyse te doen. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar de intentie van de koers over een langere periode, om vervolgens steeds verder in te zoomen wat de koers op dit moment doet. Zo kun je bepalen wanneer het een goed moment is om in te stappen en ook wanneer het een goed moment is om uit te stappen.

Onze korte termijn verwachting van Terra Luna

  • Terra Luna gaat zakken naar het 0,0002 euro level
  • Terra Luna respecteert de vier uur demand zone
  • Terra Luna gaat vervolgens richting de dagelijkse supply zone en bereikt 0,00045 euro

Hieronder volgt de volledige Terra Luna verwachting op korte termijn. De analyse is uitgevoerd op 26 oktober 2022.

Wekelijkse grafiek

In de onderstaande afbeelding is de wekelijkse grafiek van Terra Luna te zien. Elke candle omhoog (blauw) of omlaag (zwart) geeft een periode van een week aan. Er is een groen met grijze zone gemarkeerd aan de hand van de highs en lows. Op dit moment bevindt Terra Luna zich tussen een prijs van 0,0006 en 0,0001 euro. De grijze zone geeft aan welk gebied ervoor heeft gezorgd dat Terra Luna een nieuw hoogste punt heeft bereikt en het groene gebied geeft aan welke zone Terra Luna tegenhoudt om verder te stijgen.

In de wekelijkse grafiek is ook een imbalance te vinden. Deze imbalance is gemarkeerd in oranje en geeft een plek aan waar kooporder open staan, om de prijs mogelijk naar nieuwe highs te brengen.

Aan de hand van deze gegevens is te zien, dat Terra Luna momenteel in een uptrend zit.

Wekelijkse terra luna grafiek

Dagelijkse grafiek

Als we op de wekelijkse grafiek inzoomen dan kijken we naar de dagelijkse grafiek. Elke candle omhoog of omlaag geeft een periode van een dag aan. Op de dagelijkse grafiek zijn een aantal belangrijk POI’s (point of interest) te vinden:

Laten we beginnen met het verfijnen van de wekelijkse imbalance naar een dagelijkse imbalance. Dit doen we om een nauwkeuriger beeld te krijgen van wat de prijs wilt gaan doen. Ook is er een een supply zone gemarkeerd. Deze zone bevindt zich in de wekelijkse groene zone en is hiermee een mooi punt om als target te gebruiken.

Onder de dagelijkse supply zone zijn twee liquidity punten gemarkeerd. Deze twee punten zijn gemarkeerd met ‘BSL’ (buy side liquidity) en ‘$$$$’ (trendline liquidity). Wij verwachten dat Terra Luna liquidity aan het opbouwen is, om een sterke push omhoog te maken.

Dagelijkse terra luna grafiek

Uren grafiek

Om te bepalen wat een goed punt is om Terra Luna te kopen, gaan we wat dieper inzoomen op de dagelijkse grafiek en bekijken we de vier uren grafiek. Op de vier uren grafiek zijn een aantal belangrijk POI’s te vinden:

In de grafiek is duidelijk te zien dat de prijs een sterke reactie heeft gegeven op de dagelijkse imbalance. Dit heeft voor een CoCH (change of character) gezorgd en heeft een demand zone (blauwe zone) achtergelaten.

Wij verwachten dat Terra Luna vanaf de huidige prijs naar de demand zone gaat, vervolgens alle liquidity erboven pakt en een push richting de dagelijkse supply zone gaat maken.

Uren terra luna grafiek

Meer leren over technische analyse?

De Crypto en Trading Academy zorgt ervoor dat je alle handvatten krijgt om technische analyse en traden gemakkelijk te begrijpen. Een inspirerende omgeving is de #1 lifehack voor groei! Met meer dan 2000+ actieve leden is de MoneyTalks community dé plek voor financiële groei. 

Lees hier meer over de Crypto en Trading Academy!

Bekijk hier de volledige Terra Luna analyse video

Terra Luna verwachting lange termijn

Naast een korte termijn verwachting is er natuurlijk ook een lange termijn verwachting. Waar zal de koers van Terra Luna op de lange termijn heen gaan? Als we het hebben over de lange termijn, dan spreken we al snel over een paar jaar. Door te investeren op de lange termijn bespaar je ontzettend veel tijd en stress! Je hoeft namelijk niet elke dag met de Terra Luna koers bezig te zijn en je richt jezelf op de toekomst van Terra Luna.

Zelf investeren wij maandelijks een vast bedrag in Terra Luna. Dit zorgt ervoor dat we over een langere periode een mooie gemiddelde aankoopprijs (Dollar Cost Average) hebben over onze Terra Luna posities en hiermee het risico spreiden.

Om tot een lange termijn verwachting voor Terra Luna te komen is het belangrijk dat er verschillende factoren worden meegnomen die de prijs kunnen beïnvloeden: wat zijn de toekomstplannen en wat zeggen meerdere crypto experts over de toekomst? Door deze vragen in de lange termijn verwachting mee te nemen kan er een weloverwogen keuze gemaakt worden.

Terra Luna roadmap

Om van Terra Luna Classic weer een van de meest belovende cryptocurrencies te maken zijn een aantal zaken heel belangrijk: een sterke community en een duidelijke koersbepaling.

En of Terra Luna een sterke community heeft! Een groep met de naam Terra Rebels heeft zich voorgenomen de oude LUNA token, die nu Terra Luna Classic heet een nieuw leven in te blazen. De officiële roadmap voor het herstellen van de munt is in de onderstaande afbeelding te zien.

De Terra Luna Classic roadmap
Terra Luna roadmap

Het team

Terra Rebels zijn een groep doorgewinterde developers en business professionals, die werken aan gemeenschappelijke doelen en belangen. Het team is ontstaan uit de Terra Luna Classic Community.

Crypto experts

Het maken van een koers verwachting is nooit 100% accuraat en daarom nemen wij de koers verwachtingen van verschillende crypto experts mee in onze berekening. Voor het maken van een koers verwachting zijn de prijsgegevens van tradingbeasts en priceprediction gebruikt. Bekijk hieronder de Terra Luna verwachting voor de komende jaren!

Terra Luna verwachting 2022

Volgens de technische analyses van de crypto experts kan Terra Luna dit jaar nog doorschieten naar een prijs van 0,0009645 euro.

Terra Luna verwachting 2023

In het jaar 2023 verwachten we dat de cryptomarkt meer is gestabiliseerd en veel nieuwe mensen zal aantrekken. Dit kan leiden tot meer vraag en een hogere prijs voor Terra Luna. De crypto experts verwachten dat Terra Luna een prijs van 0,001193 euro kan bereiken.

Terra Luna verwachting 2024

Ook in 2024 zal de prijs van Terra Luna weer een stukje stijgen en bereikt LUNC mogelijk een prijs van 0,001393 euro.

Terra Luna verwachting 2025

Waar zal de prijs over ongeveer drie jaar staan? Crypto experts verwachten dat er een goede tijd aan gaat komen voor LUNC en verwachten een koers van 0,001625 euro in 2025.

Terra Luna verwachting 2030

De crypto experts verwachten dat Terra Luna een prijs van 0,006 euro zal bereiken! Er moet rekening gehouden worden met de toekomstplannen van LUNC en de upgrades die doorgevoerd worden.

Waar kun je vandaag het goedkoopst Terra Luna kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

De goedkoopste aanbieder is vandaag Bitvavo! Profiteer vandaag nog van de actie en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Conclusie

Op de korte termijn verwachten we een daling voor Terra Luna in de vier uur demand zone, om vervolgens de uptrend te vervolgens. Ook als we uitzoomen en kijken naar de toekomstplannen van LUNC en de verwachtingen van experts, dan ziet de toekomst er voor Terra Luna enorm goed uit!

Let op! Dit is geen financieel advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *