Stratis verwachting

De Stratis (STRAX) koers staat op dit moment op . In de afgelopen 24 uur is de prijs van Stratis met 1.477% gewijzigd. Stratis is een grote speler binnen de cryptocurrency markt en staat op dit moment op de 284e plek!

Ons favoriete platform om Stratis te kopen is Bitvavo!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Stratis de komende jaren een sterke positie zal behouden binnen de cryptocurreny markt en daarom gaan we in dit artikel in op: wat is Stratis, wat is de koersverwachting van Stratis, Stratis prijsanalyse, hoe investeren wij en Stratis nieuws.

Wat is Stratis

Stratis is een platform met ondersteuning voor het ontwikkelen van smart contracts met behulp van C# en .NET programmeertalen. Dit maakt Stratis veiliger dan hot wallet-infrastructuur, omdat gebruikers fondsen in een cold wallet kunnen houden terwijl ze een live node draaien. Stratis is een blockchain-platform dat is ontworpen om het voor bedrijven gemakkelijker te maken hun eigen private blockchains te creëren. Stratis nodes kunnen direct worden uitgevoerd via Microsoft Azure cloud services.

Wat is de koersverwachting van Stratis | 2022-2027

Stratis (STRAX) is een veelbelovende cryptocurrency die zich de afgelopen tijd flink heeft ontwikkeld en hierdoor veel waarde levert aan de gehele crypto markt. Stratis heeft een groeiende community die achter het project staat en ook erg betrokken is bij de ontwikkeling van het project. Daarnaast werkt het team van developers hard aan nieuwe ontwikkelingen, om het project in de top cryptocurrencies te houden.

De crypto markt is ten opzichte van de aandelenmarkt erg klein en heeft hierdoor potentie om in een kortere tijd procentueel hard te groeien. Zoals alle investeringen risico’s met zich meebrengen, is dit ook het geval met investeren in de crypto markt. De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen. Het is bij het investeren in cryptocurrency dus ook belangrijk om naar een langere periode te kijken. Veel investeerders kijken bijvoorbeeld naar een periode van vijf jaar.

Het doen van een uitspraak over de verwachting van Stratis in de toekomst is niet met 100% zekerheid te zeggen, maar door de toekomstplannen, nieuwe partnerships en gerealiseerde ontwikkelingen is de verwachting dat Stratis veel potentie heeft om nog te groeien!

In de onderstaande grafiek is de prijs van Stratis te zien over een periode van 30 dagen. Door op “ALL” te klikken is het verloop van de Stratis prijs te zien vanaf de start van het project tot de huidige prijs.

Stratis prijsanalyse

Naast het in de gaten houden van nieuws maken wij gebruik van technische analyses. In deze technische analyses zijn we opzoek naar support en resistance levels, om de ideale koop en verkoop posities te bepalen. Voor het analyseren van Stratis (STRAX) en andere cryptocurrency maken wij gebruik van Tradingview.

In de onderstaande technische analyse is de dagelijkse analyse van Stratis te zien. Deze analyse is gebaseerd op meer dan 25 factoren en geeft een indicatie, wat de prijs van Stratis mogelijk kan gaan doen.

Voor de beste indicatie maak gebruik van meerdere timeframes!

Hoe investeren wij?

Zelf investeren wij maandelijks een standaard bedrag (Dollar Cost Average) in de crypto markt. Dit zorgt ervoor dat we over een langere periode een mooie gemiddelde aankoopprijs hebben over onze crypto investeringen en hiermee het risico spreiden.

Helaas kopen we soms iets te duur in, maar gelukkig door maandelijks een standaard bedrag aan te houden kopen wij op dit moment lager in dan onze gemiddelde aankoopprijs!

Waar Stratis kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

Klaar om te investeren in cryptocurrency?

Bekijk dan Bitvavo en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Stratis nieuws

Het vinden van betrouwbare nieuwsbronnen kan lastig zijn en daarom hebben wij dit onderzoek al voor jou gedaan! Op het officiële Stratis Twitteraccount worden dagelijks updates gegeven. Op de Stratis website kan alles gevonden worden omtrent de toekomstvisie van Stratis en op de Reddit pagina praat de community over nieuwe Stratis projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.