Ripple verwachting: Wat kunnen we verwachten van XRP in 2023?

Ripple is de munt die de huidige financiële dienstverling zal veranderen! Wij nemen je in dit artikel mee in de korte en lange termijn verwachting van Ripple.

Ripple verwachting korte termijn

Om een goede Ripple verwachting te maken op de korte termijn, is het essentieel om een top down analyse te doen. Dit houdt in dat er wordt gekeken naar de intentie van de koers over een langere periode, om vervolgens steeds verder in te zoomen wat de koers op dit moment doet. Zo kun je bepalen wanneer het een goed moment is om in te stappen en ook wanneer het een goed moment is om uit te stappen.

Onze korte termijn verwachting van Ripple

  • Ripple gaat zakken naar het 0,37 euro level
  • Ripple respecteert de dagelijkse demand zone
  • Ripple gaat vervolgens richting de dagelijkse supply zone en bereikt 0,60 euro

Hieronder volgt de volledige Ripple verwachting op korte termijn. De analyse is uitgevoerd op 24 oktober 2022.

Wekelijkse grafiek

In de onderstaande afbeelding is de wekelijkse grafiek van Ripple te zien. Elke candle omhoog (blauw) of omlaag (zwart) geeft een periode van een week aan. Er is een grijs met groene zone gemarkeerd aan de hand van de highs en lows. Op dit moment bevindt Ripple zich tussen een prijs van 0,95 euro en 0,3 euro. De grijze zone geeft aan welk gebied ervoor heeft gezorgd dat Ripple een nieuw laagste punt heeft bereikt en het groene gebied geeft aan welke zone Ripple tegenhoudt om verder te dalen.

Aan de hand van deze gegevens is te zien, dat Ripple momenteel in een downtrend zit.

Dagelijkse ripple verwachting korte termijn

Dagelijkse grafiek

Als we op de wekelijkse grafiek inzoomen dan kijken we naar de dagelijkse grafiek. Elke candle omhoog of omlaag geeft een periode van een dag aan. Op de dagelijkse grafiek zijn een aantal belangrijk POI’s (point of interest) te vinden. Er is een supply zone (rode zone) gemarkeerd, waar Ripple mogelijk in de toekomst heen kan gaan. Deze zone bevindt zich in de wekelijkse grijze zone en is hiermee een mooi punt om als target te gebruiken. Verder is er ook een demand zone (blauwe zone) gemarkeerd. De demand zone is bepaald aan de hand van de CoCH (change of character). De wekelijkse grafiek zit op dit moment nog in een downtrend, maar de dagelijkse grafiek laat al een mooie reactie omhoog zien.

Dagelijkse ripple verwachting korte termijn

Uren grafiek

Om te bepalen wat een goed punt is om Ripple te kopen, gaan we wat dieper inzoomen op de dagelijkse grafiek en bekijken we de vier uren grafiek. Op deze grafiek richten we ons op de dagelijkse demand zone, omdat deze zone voor een push omhoog heeft gezorg en voor een CoCH. Binnen de dagelijkse demand zone is een imbalance (oranje lijnen) gemarkeerd. Deze imbalance geeft de plek aan waar mogelijke kooporders open staan, om de prijs naar de dagelijkse supply zone te brengen.

Wij verwachten dat Ripple vanaf de huidige prijs naar de dagelijkse demand zone en vier uur imbalance gaat, om vervolgens een push richting het 0,60 euro level te maken.

ripple verwachting korte termijn

Meer leren over technische analyse?

De Crypto en Trading Academy zorgt ervoor dat je alle handvatten krijgt om technische analyse en traden gemakkelijk te begrijpen. Een inspirerende omgeving is de #1 lifehack voor groei! Met meer dan 2000+ actieve leden is de MoneyTalks community dé plek voor financiële groei. 

Lees hier meer over de Crypto en Trading Academy!

Bekijk hier de volledige Ripple koers analyse video

Ripple verwachting lange termijn

Als we kijken naar de Ripple verwachtingen, dan zijn er veel redenen om optimistisch te zijn. Ripple is namelijk bezig met de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten die de snelheid, efficiëntie en veiligheid van betalingen kunnen verbeteren. Dit zal naar verwachting bijdragen aan de groei van de populariteit en waarde van Ripple in de toekomst.

Bovendien heeft Ripple al aangekondigde partnerships met grote bedrijven en financiële instellingen, wat een sterk teken is dat er vertrouwen is in deze digitale valuta. Deze partnerships zullen waarschijnlijk leiden tot verdere groei en adopties van Ripple in de komende jaren.

Er zijn echter ook enkele uitdagingen waar Ripple mee te maken heeft, zoals de aanklacht van de SEC wegens het uitgeven van ongeregistreerde effecten. Dit is een zorg voor sommige beleggers en kan mogelijk invloed hebben op de koersontwikkeling van Ripple.

Desondanks zijn de verwachtingen voor Ripple positief. De ontwikkeling van nieuwe technologieën en de aangekondigde partnerships geven aan dat er veel vertrouwen is in de toekomst van Ripple. Het is echter belangrijk om altijd goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt voordat je Ripple koopt. Sla daarom deze pagina op in je favorieten om regelmatig de wijzigingen in onze Ripple verwachting te checken! Bekijk hieronder de Ripple koers verwachting voor de komende jaren.

Ripple verwachting 2023

Volgens de technische analyses van de crypto experts kan Ripple dit jaar nog doorschieten naar een prijs van 0,54 euro.

Ripple verwachting 2024

In het jaar 2024 verwachten we dat de crypto markt meer is gestabiliseerd en veel nieuwe mensen zal aantrekken. Dit kan leiden tot meer vraag en een hogere prijs voor Ripple. De crypto experts verwachten dat Ripple een prijs van 0,72 euro kan bereiken.

Ripple verwachting 2025

Ook in 2025 zal de prijs van Ripple weer een stukje stijgen en bereikt Ripple mogelijk een prijs van 0,91 euro.

Ripple verwachting 2030

Gaat Ripple eindelijk de all time high verbreken? De crypto experts verwachten dat Ripple een prijs van 6,72 euro zal bereiken en hiermee nieuwe all time high bereikt! Er moet rekening gehouden worden met de toekomstplannen van Ripple en de upgrades die doorgevoerd worden.

Waar kun je vandaag het goedkoopst Ripple kopen?

Bij het kopen van Ripple is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

De goedkoopste aanbieder is vandaag Bitvavo! Profiteer vandaag nog van de actie en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Conclusie

Op de korte termijn verwachten we een daling voor Ripple in de dagelijkse demand zone. Echter als we uitzoomen en kijken naar de toekomstplannen van Ripple en de verwachtingen van experts, dan ziet de toekomst er voor Ripple enorm goed uit!

Let op! Dit is geen financieel advies