Quant verwachting

De Quant (QNT) koers staat op dit moment op 130.98 USD. In de afgelopen 24 uur is de prijs van Quant met 1.271% gewijzigd. Quant is een grote speler binnen de cryptocurrency markt en staat op dit moment op de 36e plek!

Ons favoriete platform om Quant te kopen is Bitvavo!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Quant de komende jaren een sterke positie zal behouden binnen de cryptocurreny markt en daarom gaan we in dit artikel in op: wat is Quant, wat is de koersverwachting van Quant, Quant prijsanalyse, hoe investeren wij en Quant nieuws.

Wat is Quant? 

Quant is een in Londen gevestigd blockchaintechnologiebedrijf dat streeft naar universele interoperabiliteit tussen blockchains door middel van zijn Overledger OS, een blockchainbesturingssysteem. Het Overledger OS biedt een eenvoudige manier voor verschillende blockchains om met elkaar te communiceren en maakt het mogelijk om slimme contracten en gedistribueerde applicaties te creëren. Quant’s missie is om het voor mensen gemakkelijk te maken om toegang te krijgen tot blockchain-technologie en deze te gebruiken.

Wat is de koersverwachting van Quant | 2022-2027

Quant (QNT) is een veelbelovende cryptocurrency die zich de afgelopen tijd flink heeft ontwikkeld en hierdoor veel waarde levert aan de gehele crypto markt. Quant heeft een groeiende community die achter het project staat en ook erg betrokken is bij de ontwikkeling van het project. Daarnaast werkt het team van developers hard aan nieuwe ontwikkelingen, om het project in de top cryptocurrencies te houden.

De crypto markt is ten opzichte van de aandelenmarkt erg klein en heeft hierdoor potentie om in een kortere tijd procentueel hard te groeien. Zoals alle investeringen risico’s met zich meebrengen, is dit ook het geval met investeren in de crypto markt. De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen. Het is bij het investeren in cryptocurrency dus ook belangrijk om naar een langere periode te kijken. Veel investeerders kijken bijvoorbeeld naar een periode van vijf jaar.

Het doen van een uitspraak over de verwachting van Quant in de toekomst is niet met 100% zekerheid te zeggen, maar door de toekomstplannen, nieuwe partnerships en gerealiseerde ontwikkelingen is de verwachting dat Quant veel potentie heeft om nog te groeien!

In de onderstaande grafiek is de prijs van Quant te zien over een periode van 30 dagen. Door op “ALL” te klikken is het verloop van de Quant prijs te zien vanaf de start van het project tot de huidige prijs.

Quant prijsanalyse

Naast het in de gaten houden van nieuws maken wij gebruik van technische analyses. In deze technische analyses zijn we opzoek naar support en resistance levels, om de ideale koop en verkoop posities te bepalen. Voor het analyseren van Quant (QNT) en andere cryptocurrency maken wij gebruik van Tradingview.

In de onderstaande technische analyse is de dagelijkse analyse van Quant te zien. Deze analyse is gebaseerd op meer dan 25 factoren en geeft een indicatie, wat de prijs van Quant mogelijk kan gaan doen.

Voor de beste indicatie maak gebruik van meerdere timeframes!

Hoe investeren wij?

Zelf investeren wij maandelijks een standaard bedrag (Dollar Cost Average) in de crypto markt. Dit zorgt ervoor dat we over een langere periode een mooie gemiddelde aankoopprijs hebben over onze crypto investeringen en hiermee het risico spreiden.

Helaas kopen we soms iets te duur in, maar gelukkig door maandelijks een standaard bedrag aan te houden kopen wij op dit moment lager in dan onze gemiddelde aankoopprijs!

Waar Quant kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

Klaar om te investeren in cryptocurrency?

Bekijk dan Bitvavo en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Quant nieuws

Het vinden van betrouwbare nieuwsbronnen kan lastig zijn en daarom hebben wij dit onderzoek al voor jou gedaan! Op het officiële Quant Twitteraccount worden dagelijks updates gegeven. Op de Quant website kan alles gevonden worden omtrent de toekomstvisie van Quant en op de Reddit pagina praat de community over nieuwe Quant projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.