Ethereum verwachting

De Ethereum koers staat op dit moment op 1,339.91 USD. In de afgelopen 24 uur is de prijs van Ethereum met 3.658% gewijzigd. Ethereum is een grote speler binnen de cryptocurrency markt en staat op dit moment op de 2e plek!

Ons favoriete platform om Ethereum te kopen is Bitvavo!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Ethereum de komende jaren een sterke positie zal behouden binnen de cryptocurreny markt en daarom gaan we in dit artikel in op: wat is Ethereum, wat is de koersverwachting van Ethereum, Ethereum prijsanalyse, hoe investeren wij en Ethereum nieuws.

Wat is Ethereum? 

Ethereum is een gedecentraliseerd open source platform voor tokens en nieuwe vormen van applicaties. Ethereum maakt gebruik van de eigen cryptocurrency: Ether (ETH), dat vooral dient als betaalmiddel voor transactiekosten.

De Ethereum blockchain is opgericht in 2015 door Vitalik Buterin met als doel: een wereldwijd platform voor gedecentraliseerde applicaties worden, zodat makers van over de hele wereld software kunnen schrijven en uitvoeren die bestand is tegen censuur, downtime en fraude. 

Op dit moment wordt Ethereum gebruikt als blockchain voor verschillende cryptocurrenies en voor het uitvoeren van gedecentraliseerde smart contracts. 

Wat is de koersverwachting van Ethereum | 2022-2027

Ethereum is een veelbelovende cryptocurrency die zich de afgelopen tijd flink heeft ontwikkeld en hierdoor veel waarde levert aan de gehele crypto markt. Ethereum heeft een groeiende community die achter het project staat en ook erg betrokken is bij de ontwikkeling van het project. Daarnaast werkt het team van developers hard aan nieuwe ontwikkelingen, om het project in de top cryptocurrencies te houden.

De crypto markt is ten opzichte van de aandelenmarkt erg klein en heeft hierdoor potentie om in een kortere tijd procentueel hard te groeien. Zoals alle investeringen risico’s met zich meebrengen, is dit ook het geval met investeren in de crypto markt. De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen. Het is bij het investeren in cryptocurrency dus ook belangrijk om naar een langere periode te kijken. Veel investeerders kijken bijvoorbeeld naar een periode van vijf jaar.

Het doen van een uitspraak over de verwachting van Ethereum in de toekomst is niet met 100% zekerheid te zeggen, maar door de toekomstplannen, nieuwe partnerships en gerealiseerde ontwikkelingen is de verwachting dat Ethereum veel potentie heeft om nog te groeien!

In de onderstaande grafiek is de prijs van Ethereum te zien over een periode van 30 dagen. Door op “ALL” te klikken is het verloop van de Ethereum prijs te zien vanaf de start van het project tot de huidige prijs.

Waar Ethereum kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

Klaar om te investeren in Ethereum?

Lees onze stap voor stap Ethereum kopen gids en koop veilig, goedkoop en snel Ethereum

Ethereum prijsanalyse

Naast het in de gaten houden van nieuws maken wij gebruik van technische analyses. In deze technische analyses zijn we opzoek naar support en resistance levels, om de ideale koop en verkoop posities te bepalen. Voor het analyseren van Ethereum en andere cryptocurrency maken wij gebruik van Tradingview.

In de onderstaande technische analyse is de dagelijkse analyse van Ethereum te zien. Deze analyse is gebaseerd op meer dan 25 factoren en geeft een indicatie, wat de prijs van Ethereum mogelijk kan gaan doen.

Voor de beste indicatie maak gebruik van meerdere timeframes!

Hoe investeren wij?

Zelf investeren wij maandelijks een standaard bedrag (Dollar Cost Average) in de crypto markt. Dit zorgt ervoor dat we over een langere periode een mooie gemiddelde aankoopprijs hebben over onze crypto investeringen en hiermee het risico spreiden.

Helaas kopen we soms iets te duur in, maar gelukkig door maandelijks een standaard bedrag aan te houden kopen wij op dit moment lager in dan onze gemiddelde aankoopprijs!

Technische Analyse – Tijdelijk GRATIS Cursus!

Waar moet je beginnen in de wereld van Crypto? Het uitzoeken van belangrijk nieuws, maken van technische analyses of weten wanneer het een goed koop en verkoop moment is. Het kan erg tijdrovend zijn en de meeste mensen doen er een paar jaar over om winstgevend crypto te traden!

Wil jij samen met 2000 gelijkstemde cryptoliefhebbers op de hoogte blijven van al het nieuws rondom crypto én een Cursus Technische Analyse van € 797 nu GRATIS?

Maak nu gebruik van de tijdelijke Crypto Trading Cursus actie!

Ethereum verwachting 2022 – Technische Analyse video

Ethereum nieuws

Het vinden van betrouwbare nieuwsbronnen kan lastig zijn en daarom hebben wij dit onderzoek al voor jou gedaan! Op het officiële Ethereum Twitteraccount worden dagelijks updates gegeven door de eigenaar van Ethereum: Vitalik Buterin. Op de Ethereum website kan alles gevonden worden omtrent de toekomstvisie van Ethereum en op de Reddit pagina praat de community over nieuwe Ethereum projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.