DAI verwachting

De DAI koers staat op dit moment op 1.00 USD. In de afgelopen 24 uur is de prijs van DAI met -0.001% gewijzigd. DAI is een grote speler binnen de cryptocurrency markt en staat op dit moment op de 12e plek!

Ons favoriete platform om DAI te kopen is Bitvavo!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat DAI de komende jaren een sterke positie zal behouden binnen de cryptocurreny markt en daarom gaan we in dit artikel in op: wat is DAI, wat is de koersverwachting van DAI, DAI prijsanalyse, hoe investeren wij en DAI nieuws.

Wat is DAI? 

DAI is een gedecentraliseerd digitaal activa dat gecreëerd is door het Maker Protocol, een open-source software die bovenop de Ethereum blockchain draait. Dit betekent dat DAI niet uitgegeven of gecontroleerd wordt door een bedrijf, en het kan net als andere cryptocurrencies worden verhandeld. DAI is een cryptocurrency die onderpand gebruikt om een stabiele waarde ten opzichte van de Amerikaanse dollar te behouden. Door andere cryptocurrencies vast te zetten in contracten, is DAI ontworpen om te voorkomen dat prijsschommelingen de waarde ervan beïnvloeden.

Wat is de koersverwachting van DAI | 2022-2027

DAI is een veelbelovende cryptocurrency die zich de afgelopen tijd flink heeft ontwikkeld en hierdoor veel waarde levert aan de gehele crypto markt. DAI heeft een groeiende community die achter het project staat en ook erg betrokken is bij de ontwikkeling van het project. Daarnaast werkt het team van developers hard aan nieuwe ontwikkelingen, om het project in de top cryptocurrencies te houden.

De crypto markt is ten opzichte van de aandelenmarkt erg klein en heeft hierdoor potentie om in een kortere tijd procentueel hard te groeien. Zoals alle investeringen risico’s met zich meebrengen, is dit ook het geval met investeren in de crypto markt. De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen. Het is bij het investeren in cryptocurrency dus ook belangrijk om naar een langere periode te kijken. Veel investeerders kijken bijvoorbeeld naar een periode van vijf jaar.

Het doen van een uitspraak over de verwachting van DAI in de toekomst is niet met 100% zekerheid te zeggen, maar door de toekomstplannen, nieuwe partnerships en gerealiseerde ontwikkelingen is de verwachting dat DAI veel potentie heeft om als stablecoin een belangrijke positie te behouden in de crypomarkt!

In de onderstaande grafiek is de prijs van DAI te zien over een periode van 30 dagen. Door op “ALL” te klikken is het verloop van de DAI prijs te zien vanaf de start van het project tot de huidige prijs.

DAI prijsanalyse

Naast het in de gaten houden van nieuws maken wij gebruik van technische analyses. In deze technische analyses zijn we opzoek naar support en resistance levels, om de ideale koop en verkoop posities te bepalen. Voor het analyseren van DAI en andere cryptocurrency maken wij gebruik van Tradingview.

In de onderstaande technische analyse is de dagelijkse analyse van DAI te zien. Deze analyse is gebaseerd op meer dan 25 factoren en geeft een indicatie, wat de prijs van DAI mogelijk kan gaan doen.

Voor de beste indicatie maak gebruik van meerdere timeframes!

Hoe investeren wij?

Zelf investeren wij maandelijks een standaard bedrag (Dollar Cost Average) in de crypto markt. Dit zorgt ervoor dat we over een langere periode een mooie gemiddelde aankoopprijs hebben over onze crypto investeringen en hiermee het risico spreiden.

Helaas kopen we soms iets te duur in, maar gelukkig door maandelijks een standaard bedrag aan te houden kopen wij op dit moment lager in dan onze gemiddelde aankoopprijs!

Waar DAI kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

Klaar om te investeren in cryptocurrency?

Bekijk dan Bitvavo en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

DAI nieuws

Het vinden van betrouwbare nieuwsbronnen kan lastig zijn en daarom hebben wij dit onderzoek al voor jou gedaan! Op het officiële DAI Twitteraccount worden dagelijks updates gegeven. Op de DAI website kan alles gevonden worden omtrent de toekomstvisie van DAI en op de Reddit pagina praat de community over nieuwe DAI projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.