De ultieme Crypto Kopen gids 2023

Beginnen met investeren in crypto lijkt misschien moeilijk, maar na het lezen van deze crypto kopen gids weet je precies hoe je binnen 5 minuten cryptomunten kunt kopen!

De ultieme handleiding tot het kopen van je eerste cryptomunten!

We horen het maar al te vaak.. “Ik wil graag Bitcoin en Ethereum kopen, maar ik heb geen idee hoe ik dit moet doen.” Hier willen wij een handje bij helpen en crypto toegankelijk maken voor iedereen! Alle crypto kopen gidsen zijn afgezocht om nu tot de ultieme crypto kopen gids te komen. Het helpt je bij het vinden van de goedkoopste, snelste en niet te vergeten de veiligste aanbieder!

IMG 1227

Waar kun je vandaag het goedkoopst crypto kopen?

De goedkoopste aanbieder is vandaag Bitvavo! Profiteer vandaag nog van de actie en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Hoe koop je crypto?

Er zijn verschillende manieren om cryptomunten te kopen in Nederland of België. De beste manier is via een handelsplatform. Het is hierbij belangrijk om een betrouwbaar handelsplatform te kiezen, waar je tegen de beste prijs cryptomunten kunt kopen.

Het kopen van cryptomunten doe je door geld te storten op een handelsplatform, waarbij je vervolgens tegen de huidige wisselkoers je euro’s voor cryptomunten kunt inwisselen. 

Bekijk het overzicht hieronder voor de beste handelsplatformen van Nederland! 

Veilig en vertrouwd cryptomunten kopen

Bitvavo

Koop gemakkelijk en snel cryptomunten via iDEAL en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Bitonic

Zonder account gemakkelijk en snel Bitcoins kopen via iDEAL!

Litebit

Gemakkelijk en snel meer dan 70+ verschillende cryptomunten kopen!

Hoe koop ik cryptomunten? - Bitvavo gids 2022

Er zijn verschillende manieren om cryptomunten te kopen, maar voor beginnende crypto investeerders is Bitvavo de beste keuze! Het is niet alleen de goedkoopste plek om cryptomunten te kopen, maar ook een plek om je crypto veilig te houden.

Lees verder om binnen 5 minuten je eerste cryptomunten te kopen via Bitvavo!

Stap 1: Registreer een account

Begin met het registreren van een account via de onderstaande link en ontvang de tijdelijke welkomstbonus! 

Vul je gegevens in zoals deze ook op je bankrekening en identiteitsbewijs staan opgegeven. Bij het invullen van je wachtwoord is het belangrijk dat dit een uniek en sterk wachtwoord is.

Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail en is je account aangemaakt.

Bitvavo aanmeld actie

Stap 2: Beveilig je account

Het is belangrijk om je account te beveiligen en hier helpt Bitvavo dan ook graag bij. Voordat je gebruik kunt maken van het dashboard en cryptomunten kunt kopen, moet je een apparaat, zoals een laptop of telefoon bevestigen.

bitvavo apparaat bevestigen

De laatste stap die je kunt nemen om je account nog beter te beveiligen is gebruik te maken van Twee Factor Authenticatie (2FA). Eenmaal ingelogd op je Bitvavo account ga je naar “Veiligheid” en klik je op Twee Factor Authenticatie inschakelen. Als je 2FA is ingeschakeld is je account helemaal beveiligd!

Bitvavo veiligheid

Stap 3: Cryptomunten kopen

Het kopen van cryptomunten is de laatste stap en gelijk de makkelijkste. Ga naar je Bitvavo dashboard en klik op de blauwe knop “storten”. Hier kun je gemakkelijk een storting doen via iDEAL. Na de storting zie je het bedrag gelijk in je dashboard verschijnen en kun je cryptomunten kopen!

Het goedkoopste handelsplatform van Nederland!

Claim nu de €1000 gratis handelskosten actie!