Chiliz verwachting – Gaat de CHZ koers stijgen in 2023?

Als je geïnteresseerd bent in cryptomunten, heb je waarschijnlijk gehoord van Chiliz, en blockchain gebaseerd platform dat zich richt op sport- en entertainment toepassingen. Chiliz streeft ernaar om fans meer betrokken te maken bij hun favoriete teams en merken.

In dit artikel maken we een uitgebreide analyse over de Chiliz verwachting op de korte en lange termijn. Hierbij zullen we alle factoren die van invloed zijn op de koers van Chiliz onder de loep nemen.

Chiliz verwachting korte termijn

Laten we beginnen met de Chiliz verwachting op korte termijn. Hierbij maken we gebruik van een technische analyse, waarbij grafieken en historische prijsgegevens gebruikt worden om toekomstige prijsbewegingen te voorspellen.

Kun je niet wachten op ons antwoord over de Chiliz verwachting op de korte termijn? Wij verwachten dat Chiliz gaat: Stijgen!

Lees hieronder verder waarom Chiliz gaat stijgen.

Technische analyse Chiliz

Technische analyse is een veelgebruikte methode om verwachtingen voor de korte termijn van Chiliz te maken. Het gaat hierbij om het analyseren van grafieken en historische prijsgegevens om toekomstige bewegingen van de prijs van Chiliz te voorspellen. 

Voor onze technische analyse maken we gebruik van de dagelijkse grafiek. Door de dagelijkse grafiek onder de loep te nemen kunnen we gemakkelijk de trend van Chiliz bepalen en hiermee inspelen op prijsbewegingen op de korte termijn.

Hieronder volgt onze Chiliz verwachting op korte termijn. De analyse is uitgevoerd op 17 februari 2023.

Dagelijkse grafiek

In de onderstaande afbeelding is de technische analyse van Chiliz op de dagelijkse grafiek te zien. We zien dat Chiliz momenteel in een uptrend zit, doordat het een break of structure (BOS) naar boven heeft gemaakt. Ook zien we dat Chiliz de laatste liquidity heeft gepakt en de strong low heeft gerespecteerd. Om verder te stijgen naar de weak high moet Chiliz eerst de imbalance breken. We verwachten dat Chiliz zal gaan stijgen naar de weak high!

Chiliz verwachting korte termijn

Meer leren over technische analyse?

De Crypto en Trading Academy zorgt ervoor dat je alle handvatten krijgt om technische analyse en traden gemakkelijk te begrijpen. Een inspirerende omgeving is de #1 lifehack voor groei! Met meer dan 2000+ actieve leden is de MoneyTalks community dé plek voor financiële groei. 

Lees hier meer over de Crypto en Trading Academy!

Chiliz verwachting vandaag

Om te weten wat de koers van Chiliz vandaag gaat doen kun je gebruik maken van de onderstaande technische analyse van Tradingview. Deze analyse is gebaseerd op basis van 26 verschillende indicatoren die samenwerken om te bepalen of het een goed moment is om vandaag Chiliz te kopen of niet.

Tip! Maak gebruik van verschillende timeframes.

Waar kun je vandaag het goedkoopst Chiliz kopen?

Bij het kopen van Chiliz is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

De goedkoopste aanbieder is vandaag Bitvavo! Profiteer vandaag nog van de actie en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Chiliz verwachting lange termijn

Naast een korte termijn verwachting is er natuurlijk ook een lange termijn verwachting. Waar zal de koers van Chiliz op de lange termijn heen gaan? Als we het hebben over de lange termijn, dan spreken we al snel over een paar jaar. Door te investeren op de lange termijn bespaar je ontzettend veel tijd en stress! Je hoeft namelijk niet elke dag met de Chiliz koers bezig te zijn.

Het maken van een koers verwachting is nooit 100% accuraat en daarom nemen wij de Chiliz koers verwachtingen van verschillende crypto experts (coinpriceforecast en priceprediction) mee in onze berekeningen.

Bekijk hieronder de Chiliz verwachting voor de komende jaren!

Chiliz verwachting 2023

De koers van Chiliz zal naar verwachting schommelen tussen $0.19 en $0.23 eind 2023. 

Chiliz verwachting 2024

De koers van Chiliz zal naar verwachting schommelen tussen $0.28 en $0.34 in 2024. 

Chiliz verwachting 2025

De koers van Chiliz zal naar verwachting schommelen tussen $0.41 en $0.49 in 2025. 

Chiliz verwachting 2030

De koers van Chiliz zal naar verwachting schommelen tussen $2.48 en $2.93 in 2030. 

Welke factoren beïnvloeden de Chiliz verwachting

Chiliz is een cryptocurrency die sterk in populariteit groeit. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de koers verwachtingen voor de komende jaren, maar er zijn veel factoren die deze verwachtingen kunnen beïnvloeden.

Hieronder bespreken we de factoren die de Chiliz verwachting beïnvloeden.

Wet- en regelgeving

Een van de belangrijkste factoren die de toekomst van Chiliz en andere cryptomunten beïnvloeden, is de wet- en regelgeving rondom deze nieuwe digitale munt. Overheden en centrale banken wereldwijd zijn zich aan het oriënteren over hoe ze cryptocurrencies kunnen reguleren. Sommige landen hebben regels ingesteld voor crypto activiteiten, terwijl andere landen nog aan het onderzoeken zijn of crypto een toegevoegde waarde kan zijn voor hun economie en samenleving. Landen zien namelijk veel potentie achter de technologie van crypto.

Het is belangrijk om te weten dat wet- en regelgeving de adoptie en groei van Chiliz en andere cryptocurrencies kan bevorderen, maar ook beperken. 

Technologische ontwikkelingen

Naast wet- en regelgeving spelen technologische ontwikkelingen een belangrijke rol in de verwachtingen voor Chiliz.

De technologie achter Chiliz is nog in ontwikkeling en er zijn regelmatig updates en verbeteringen. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen en te begrijpen hoe ze de toekomst van Chiliz kunnen beïnvloeden. Kijk altijd goed naar de ontwikkelingen die eraan zitten te komen voor Chiliz en of het team in staat is om deze ontwikkelingen te realiseren.

Competitie

Er zijn steeds meer cryptocurrencies en blockchain projecten die concurrenten zijn van Chiliz. Het is belangrijk om te weten welke projecten concurrenten zijn en hoe zij zich ontwikkelen, omdat dit de verwachtingen voor Chiliz beïnvloedt. Als een concurrent snellere technologieën ontwikkelt of meer adoptie krijgt, kan dit de verwachtingen voor Chiliz negatief beïnvloeden. Aan de andere kant, als Chiliz zijn technologie blijft verbeteren en meer adoptie krijgt, zal dit de verwachtingen voor Chiliz positief beïnvloeden.

Markttrends

Tot slot kunnen ook algemene markttrends en de economie de verwachtingen voor Chiliz beïnvloeden. De crypto markt is nauw verbonden met de wereldwijde economie en investeerders moeten rekening houden met economische ontwikkelingen, zoals rentetarieven en inflatie.

Waar kun je vandaag het goedkoopst Chiliz kopen?

Bij het kopen van Chiliz is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

De goedkoopste aanbieder is vandaag Bitvavo! Profiteer vandaag nog van de actie en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Conclusie

Op de korte termijn verwachten we een stijging voor Chiliz. Echter als we kijken naar de lange termijn verwachtingen van de experts, dan ziet de toekomst er goed uit en komt er een flinke stijging aan voor Chiliz. Of het nu gaat om wet- en regelgeving, technologische ontwikkelingen of markttrends, elke factor kan op zijn eigen manier invloed hebben op de verwachting en koers van Chiliz. Het is belangrijk om deze factoren in de gaten te houden en te begrijpen hoe zij de verwachtingen voor Chiliz beïnvloeden.

Bekijk ook onze andere crypto koers verwachtingen!

Let op! Dit is geen financieel advies