Chainlink verwachting

De Chainlink koers staat op dit moment op 7.58 USD. In de afgelopen 24 uur is de prijs van Chainlink met -3.831% gewijzigd. Chainlink is een grote speler binnen de cryptocurrency markt en staat op dit moment op de 22e plek!

Ons favoriete platform om Chainlink te kopen is Bitvavo!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Chainlink de komende jaren een sterke positie zal behouden binnen de cryptocurreny markt en daarom gaan we in dit artikel in op: wat is Chainlink, wat is de koersverwachting van Chainlink, Chainlink prijsanalyse, hoe investeren wij en Chainlink nieuws.

Wat is Chainlink? 

Chainlink is een gedecentraliseerd orakelnetwerk dat gegevens uit de echte wereld levert aan Smart Contracts op de blockchain.

Het Chainlink platform stelt niet-blockchain bedrijven in staat stelt om verbinding te maken met verschillende blockchain platformen. LINK tokens worden gebruikt om netwerk fees te betalen en de smart contract-overeenkomsten van het netwerk van onderpand te voorzien.

Wat is de koersverwachting van Chainlink | 2022-2027

Chainlink is een veelbelovende cryptocurrency die zich de afgelopen tijd flink heeft ontwikkeld en hierdoor veel waarde levert aan de gehele crypto markt. Chainlink heeft een groeiende community die achter het project staat en ook erg betrokken is bij de ontwikkeling van het project. Daarnaast werkt het team van developers hard aan nieuwe ontwikkelingen, om het project in de top cryptocurrencies te houden.

De crypto markt is ten opzichte van de aandelenmarkt erg klein en heeft hierdoor potentie om in een kortere tijd procentueel hard te groeien. Zoals alle investeringen risico’s met zich meebrengen, is dit ook het geval met investeren in de crypto markt. De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen. Het is bij het investeren in cryptocurrency dus ook belangrijk om naar een langere periode te kijken. Veel investeerders kijken bijvoorbeeld naar een periode van vijf jaar.

Het doen van een uitspraak over de verwachting van Chainlink in de toekomst is niet met 100% zekerheid te zeggen, maar door de toekomstplannen, nieuwe partnerships en gerealiseerde ontwikkelingen is de verwachting dat Chainlink veel potentie heeft om nog te groeien!

In de onderstaande grafiek is de prijs van Chainlink te zien over een periode van 30 dagen. Door op “ALL” te klikken is het verloop van de Chainlink prijs te zien vanaf de start van het project tot de huidige prijs.

Chainlink prijsanalyse

Naast het in de gaten houden van nieuws maken wij gebruik van technische analyses. In deze technische analyses zijn we opzoek naar support en resistance levels, om de ideale koop en verkoop posities te bepalen. Voor het analyseren van Chainlink en andere cryptocurrency maken wij gebruik van Tradingview.

In de onderstaande technische analyse is de dagelijkse analyse van Chainlink te zien. Deze analyse is gebaseerd op meer dan 25 factoren en geeft een indicatie, wat de prijs van Chainlink mogelijk kan gaan doen.

Voor de beste indicatie maak gebruik van meerdere timeframes!

Hoe investeren wij?

Zelf investeren wij maandelijks een standaard bedrag (Dollar Cost Average) in de crypto markt. Dit zorgt ervoor dat we over een langere periode een mooie gemiddelde aankoopprijs hebben over onze crypto investeringen en hiermee het risico spreiden.

Helaas kopen we soms iets te duur in, maar gelukkig door maandelijks een standaard bedrag aan te houden kopen wij op dit moment lager in dan onze gemiddelde aankoopprijs!

Waar Chainlink kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

Klaar om te investeren in cryptocurrency?

Bekijk dan Bitvavo en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Chainlink nieuws

Het vinden van betrouwbare nieuwsbronnen kan lastig zijn en daarom hebben wij dit onderzoek al voor jou gedaan! Op het officiële Chainlink Twitteraccount worden dagelijks updates gegeven. Op de Chainlink website kan alles gevonden worden omtrent de toekomstvisie van Chainlink en op de Reddit pagina praat de community over nieuwe Chainlink projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.