Bitcoin logo

Bitcoin - BTC

Bitcoin is de eerste en meest populaire cryptocurrency op de markt, maar is het ook de toekomst van digitaal geld? Op deze pagina vind je de belangrijkste onderwerpen om Bitcoin beter te begrijpen!

Het hele crypto verhaal is maar lastig… Iets wat wij maar al te vaak horen en daarom brengen we daar vanaf nu verandering in! Wij hebben de belangrijkste onderwerpen over Bitcoin op een rijtje gezet, zodat jij binnen no-time een ware crypto expert bent!

Bitcoin Koers

De Bitcoin koers verbreekt al jaren lang record op record en is daarmee de populairste cryptocurrency op de markt. Altijd al willen weten hoe de Bitcoin koers wordt bepaald of wat we van de koers kunnen verwachten de komende jaren?

Lees onze Bitcoin koers pagina voor meer koers informatie!

Bitcoin Kopen

Het kopen en verkopen van Bitcoin is lastig en kan hoge transactiekosten met zich meebrengen. 

Lees onze stap voor stap Bitcoin kopen gids en koop snel, veilig en goedkoop Bitcoin!

Bitcoin Wallet

Het opslaan van Bitcoin werkt net even iets anders dan geld op de bank zetten. Bitcoins zet je in een digitale portemonnee die beschermt wordt door een private key. Ben je de private key kwijt, dan heb je geen toegang meer tot je Bitcoins.

Lees onze Bitcoin wallet pagina om je Bitcoins veilig te houden!

Bitcoin Mining

Het verifiëren van transacties op de blockchain en er beloningen voor krijgen in de vorm van Bitcoin. Hoe werkt dit precies? Hoe kan ik zelf beginnen met minen en wat zijn de beste miners op de markt?

Lees onze Bitcoin mining pagina voor meer mining informatie!

Bitcoin Nieuws

Bitcoin is niet meer weg te denken uit het nieuws en dit brengt veel fake nieuws met zich mee. Wij helpen je met onderscheid te maken tussen goed en slecht nieuws. Wat voor een impact heeft het nieuws op de koers?

Lees onze Bitcoin nieuws pagina voor meer nieuws informatie!