Bitcoin (BTC) Koers

Lees alles over de actuele koers van Bitcoin

Bekijk hierboven de actuele koers van Bitcoin (BTC) in euro. In de grafiek is de prijs van Bitcoin te zien over een periode van 30 dagen. Door op “ALL” te klikken is het verloop van de Bitcoin prijs te zien vanaf de start van het project tot de huidige prijs.

De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen. Het is bij het investeren in cryptocurrency dus ook belangrijk om naar een langere periode te kijken. Veel investeerders kijken bijvoorbeeld naar een periode van vijf jaar.

Hoe wordt de Bitcoin koers bepaald?

De Bitcoin koers wordt bepaald door vraag en aanbod: is er veel vraag naar Bitcoin, dan zal de prijs stijgen en is er meer aanbod dan vraag, dan zal de prijs dalen. 

Hoe kan ik Bitcoin kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

Lees onze stap voor stap Bitcoin kopen gids en koop Veilig, goedkoop en snel Bitcoin!

Waar moet je rekening mee houden bij de BTC koers?

De crypto markt is ten opzichte van de aandelenmarkt erg klein en heeft hierdoor potentie om in een kortere tijd procentueel hard te groeien. Zoals alle investeringen risico’s met zich meebrengen, is dit ook het geval met investeren in de crypto markt. De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen.

Wat kunnen we van de Bitcoin koers verwachten?

Wij verwachten dat Bitcoin nog een bloeiende toekomst tegemoet zal gaan.

Door de toekomstvisie en nieuwe bedrijven die Bitcoin als betaalmiddel willen gebruiken, is de verwachting dat Bitcoin veel potentie heeft om nog te groeien!

Lees meer over onze Bitcoin verwachting voor de komende jaren.