Bancor Kopen

Lees alles over het kopen van Bancor

Beginnen met investeren in crypto lijkt misschien moeilijk, maar na het lezen van deze Bancor kopen gids weet je precies hoe je binnen 5 minuten Bancor kunt kopen, koop je nooit meer tegen een te hoge prijs én is je crypto altijd veilig!

Hoe koop je Bancor?

Er zijn verschillende manieren om Bancor te kopen in Nederland of België. De beste manier is via een handelsplatform. Het is hierbij belangrijk om een betrouwbaar handelsplatform te kiezen, waar je tegen de beste prijs Bancor kunt kopen.

Het kopen van Bancor doe je door geld te storten op een handelsplatform, waarbij je vervolgens tegen de huidige wisselkoers je euro’s voor Bancor kunt inwisselen. Het handelsplatform verdient over elke transactie een kleine commissie.

Bekijk het overzicht hieronder voor de beste handelsplatformen van Nederland!

Veilig en vertrouwd Bancor kopen

Bitvavo

Koop gemakkelijk en snel Bancor via iDEAL en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Bitonic

Zonder account gemakkelijk en snel Bitcoin kopen via iDEAL!

Litebit

Gemakkelijk en snel meer dan 70+ verschillende cryptocurrency kopen!

Hoe koop ik Bancor? - Bitvavo gids 2022

Er zijn verschillende manieren om Bancor te kopen, maar voor beginnende crypto investeerders is Bitvavo de beste keuze! Het is niet alleen de goedkoopste plek om Bancor te kopen, maar ook een plek om je Bancor veilig te houden.

Lees verder om binnen 5 minuten je eerste Bancor te kopen via Bitvavo!

Stap 1: Registreer een account

Begin met het registreren van een account via de onderstaande link en ontvang de tijdelijke welkomstbonus! 

Vul je gegevens in zoals deze ook op je bankrekening en identiteitsbewijs staan opgegeven. Bij het invullen van je wachtwoord is het belangrijk dat dit een uniek en sterk wachtwoord is.

Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail en is je account aangemaakt.

Bitcoin kopen

Stap 2: Beveilig je account

Het is belangrijk om je account te beveiligen en hier helpt Bitvavo dan ook graag bij. Voordat je gebruik kunt maken van het dashboard en Bancor kunt kopen, moet je een apparaat, zoals een laptop of telefoon bevestigen.

bitvavo apparaat bevestigen

De laatste stap die je kunt nemen om je account nog beter te beveiligen is gebruik te maken van Twee Factor Authenticatie (2FA). Eenmaal ingelogd op je Bitvavo account ga je naar “Veiligheid” en klik je op Twee Factor Authenticatie inschakelen. Als je 2FA is ingeschakeld is je account helemaal beveiligd!

Bitvavo veiligheid

Stap 3: Bancor kopen

Het kopen van Bancor is de laatste stap en gelijk de makkelijkste. Ga naar je Bitvavo dashboard en klik op de blauwe knop “storten”. Hier kun je gemakkelijk een storting doen via iDEAL. Na de storting zie je het bedrag gelijk in je dashboard verschijnen en kun je Bancor kopen!