Axie Infinity verwachting

De Axie Infinity (AXS) koers staat op dit moment op 12.22 USD. In de afgelopen 24 uur is de prijs van Axie Infinity met -0.39% gewijzigd. Axie Infinity is een grote speler binnen de cryptocurrency markt en staat op dit moment op de 48e plek!

Ons favoriete platform om Axie Infinity te kopen is Bitvavo!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Axie Infinity de komende jaren een sterke positie zal behouden binnen de cryptocurreny markt en daarom gaan we in dit artikel in op: wat is Axie Infinity, wat is de koersverwachting van Axie Infinity, Axie Infinity prijsanalyse, hoe investeren wij en Axie Infinity nieuws.

Wat is Axie Infinity? 

Axie Infinity is een blockchain-gebaseerd spel waarin spelers NFT’s van schattige monsters kopen en ze vervolgens tegen elkaar laat vechten.

Rond het spel is een “play-to-earn” mechanisme ontstaan, waarbij spelers SLP-tokens kunnen verdienen tijdens gevechten en deze kunnen inruilen voor geld op de Axie Infinity marketplace.

Wat is de koersverwachting van Axie Infinity | 2022-2027

Axie Infinity (AXS) is een veelbelovende cryptocurrency die zich de afgelopen tijd flink heeft ontwikkeld en hierdoor veel waarde levert aan de gehele crypto markt. Axie Infinity heeft een groeiende community die achter het project staat en ook erg betrokken is bij de ontwikkeling van het project. Daarnaast werkt het team van developers hard aan nieuwe ontwikkelingen, om het project in de top cryptocurrencies te houden.

De crypto markt is ten opzichte van de aandelenmarkt erg klein en heeft hierdoor potentie om in een kortere tijd procentueel hard te groeien. Zoals alle investeringen risico’s met zich meebrengen, is dit ook het geval met investeren in de crypto markt. De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen. Het is bij het investeren in cryptocurrency dus ook belangrijk om naar een langere periode te kijken. Veel investeerders kijken bijvoorbeeld naar een periode van vijf jaar.

Het doen van een uitspraak over de verwachting van Axie Infinity in de toekomst is niet met 100% zekerheid te zeggen, maar door de toekomstplannen, nieuwe partnerships en gerealiseerde ontwikkelingen is de verwachting dat Axie Infinity veel potentie heeft om nog te groeien!

In de onderstaande grafiek is de prijs van Axie Infinity te zien over een periode van 30 dagen. Door op “ALL” te klikken is het verloop van de Axie Infinity prijs te zien vanaf de start van het project tot de huidige prijs.

Axie Infinity prijsanalyse

Naast het in de gaten houden van nieuws maken wij gebruik van technische analyses. In deze technische analyses zijn we opzoek naar support en resistance levels, om de ideale koop en verkoop posities te bepalen. Voor het analyseren van Axie Infinity (AXS) en andere cryptocurrency maken wij gebruik van Tradingview.

In de onderstaande technische analyse is de dagelijkse analyse van Axie Infinity te zien. Deze analyse is gebaseerd op meer dan 25 factoren en geeft een indicatie, wat de prijs van Axie Infinity mogelijk kan gaan doen.

Voor de beste indicatie maak gebruik van meerdere timeframes!

Hoe investeren wij?

Zelf investeren wij maandelijks een standaard bedrag (Dollar Cost Average) in de crypto markt. Dit zorgt ervoor dat we over een langere periode een mooie gemiddelde aankoopprijs hebben over onze crypto investeringen en hiermee het risico spreiden.

Helaas kopen we soms iets te duur in, maar gelukkig door maandelijks een standaard bedrag aan te houden kopen wij op dit moment lager in dan onze gemiddelde aankoopprijs!

Waar Axie Infinity kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

Klaar om te investeren in cryptocurrency?

Bekijk dan Bitvavo en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

Axie Infinity nieuws

Het vinden van betrouwbare nieuwsbronnen kan lastig zijn en daarom hebben wij dit onderzoek al voor jou gedaan! Op het officiële Axie Infinity Twitteraccount worden dagelijks updates gegeven. Op de Axie Infinity website kan alles gevonden worden omtrent de toekomstvisie van Axie Infinity en op de Reddit pagina praat de community over nieuwe Axie Infinity projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.