ApeCoin verwachting

De ApeCoin koers staat op dit moment op 5.39 USD. In de afgelopen 24 uur is de prijs van ApeCoin met 0.202% gewijzigd. ApeCoin is een grote speler binnen de cryptocurrency markt en staat op dit moment op de 35e plek!

Ons favoriete platform om ApeCoin te kopen is Bitvavo!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat ApeCoin de komende jaren een sterke positie zal behouden binnen de cryptocurreny markt en daarom gaan we in dit artikel in op: wat is ApeCoin, wat is de koersverwachting van ApeCoin, ApeCoin prijsanalyse, hoe investeren wij en ApeCoin nieuws.

Wat is ApeCoin? 

ApeCoin is een op Ethereum gebaseerde token die is gekoppeld aan de Bored Ape Yacht Club NFT’s, wat een van de meest succesvolle NFT-projecten tot nu toe is.

Iedereen die ApeCoin koopt, wordt automatisch ingeschreven in de ApeCoin DAO, die de autoriteit zal hebben om te beslissen hoe de schatkistfondsen worden besteed en stemmen uit te brengen over toekomstige voorstellen met betrekking tot de munt.

Yuga Labs heeft grote plannen voor het integreren van ApeCoin in haar toekomstige plannen. Volgens de website van het bedrijf zullen houders van ApeCoin deze kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot exclusieve merchandise, evenementen en diensten. Daarnaast zegt Yuga Labs dat ApeCoin de valuta zal zijn die gebruikt wordt voor alle nieuwe projecten, waaronder Benji Bananas – een populair mobiel spel dat eigendom is van Animoca Brands.

Wat is de koersverwachting van ApeCoin | 2022-2027

ApeCoin is een veelbelovende cryptocurrency die zich de afgelopen tijd flink heeft ontwikkeld en hierdoor veel waarde levert aan de gehele crypto markt. ApeCoin heeft een groeiende community die achter het project staat en ook erg betrokken is bij de ontwikkeling van het project. Daarnaast werkt het team van developers hard aan nieuwe ontwikkelingen, om het project in de top cryptocurrencies te houden.

De crypto markt is ten opzichte van de aandelenmarkt erg klein en heeft hierdoor potentie om in een kortere tijd procentueel hard te groeien. Zoals alle investeringen risico’s met zich meebrengen, is dit ook het geval met investeren in de crypto markt. De prijzen kunnen in een hele korte tijd erg schommelen. Het is bij het investeren in cryptocurrency dus ook belangrijk om naar een langere periode te kijken. Veel investeerders kijken bijvoorbeeld naar een periode van vijf jaar.

Het doen van een uitspraak over de verwachting van ApeCoin in de toekomst is niet met 100% zekerheid te zeggen, maar door de toekomstplannen, nieuwe partnerships en gerealiseerde ontwikkelingen is de verwachting dat ApeCoin veel potentie heeft om nog te groeien!

In de onderstaande grafiek is de prijs van ApeCoin te zien over een periode van 30 dagen. Door op “ALL” te klikken is het verloop van de ApeCoin prijs te zien vanaf de start van het project tot de huidige prijs.

ApeCoin prijsanalyse

Naast het in de gaten houden van nieuws maken wij gebruik van technische analyses. In deze technische analyses zijn we opzoek naar support en resistance levels, om de ideale koop en verkoop posities te bepalen. Voor het analyseren van ApeCoin en andere cryptocurrency maken wij gebruik van Tradingview.

In de onderstaande technische analyse is de dagelijkse analyse van ApeCoin te zien. Deze analyse is gebaseerd op meer dan 25 factoren en geeft een indicatie, wat de prijs van ApeCoin mogelijk kan gaan doen.

Voor de beste indicatie maak gebruik van meerdere timeframes!

Hoe investeren wij?

Zelf investeren wij maandelijks een standaard bedrag (Dollar Cost Average) in de crypto markt. Dit zorgt ervoor dat we over een langere periode een mooie gemiddelde aankoopprijs hebben over onze crypto investeringen en hiermee het risico spreiden.

Helaas kopen we soms iets te duur in, maar gelukkig door maandelijks een standaard bedrag aan te houden kopen wij op dit moment lager in dan onze gemiddelde aankoopprijs!

Waar ApeCoin kopen?

Bij het kopen van cryptocurrency is het belangrijk dat dit veilig, goedkoop en snel gedaan kan worden en dit kan alleen maar bij een betrouwbaar platform.

Klaar om te investeren in cryptocurrency?

Bekijk dan Bitvavo en betaal geen handelskosten over de eerste €1000!

ApeCoin nieuws

Het vinden van betrouwbare nieuwsbronnen kan lastig zijn en daarom hebben wij dit onderzoek al voor jou gedaan! Op het officiële ApeCoin Twitteraccount worden dagelijks updates gegeven. Op de ApeCoin website kan alles gevonden worden omtrent de toekomstvisie van ApeCoin en op de Reddit pagina praat de community over nieuwe ApeCoin projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.